maanantai 20. tammikuuta 2020

Ensimmäinen päivä Viipurissa

20.1 Maanantai

Aamulla oli aikainen herätys ja juna Kouvolasta kohti Viipuria lähti 7:30. Matka sujui mukavasti ja Lappeenrantalaiset opiskelijatkin pääsivät matkan varrelta kyytiin. Viipurissa meitä vastassa olikin Puskin Instituutin englannin opettaja ja kaksi mukavaa miestä, jotka kyyditsivät meidät Instituutille. Ohjelma alkoi kahvituksella, jossa tarjolla oli teetä, kahvia ja leivoksia. Kävimme samalla läpi tulevan viikon ohjelmaa.


Instituutin opiskelijat olivat valmistelleet esityksiä ja tehtäviä meille. He kertoivat, kuinka teknologiaa voi käyttää päiväkodissa.


Siirryimme esitysten jälkeen päiväkotiin, jossa vietämme suurimman osan ajastamme täällä. Päiväkodissa yksi lapsiryhmä esitti meille "konsertin". Lapset lauloivat, näyttelivät ja tanssivat. Söimme lounasta ja välipalaksi lettuja ja teetä päiväkodissa. Teimme myös talvisia askarteluja.


Iltapäivällä kävimme pitkän kierroksen tutustuen Viipuriin. Oppaana oli Puskin Instituutin historian opettaja. Kova tuuli ja kylmä ilma vei intoa, mutta selvisimme kunnialla loppuun asti. Vierailimme suklaamuseossa, kiersimme Viipurin vanhoja alueita ja näimme Viipurin linnan.


Pitkän päivän jälkeen on aika mennä nukkumaan. Innolla odotamme tulevaa viikkoa. Kuulemisiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt se jo loppuu

Kerronpa heti torstai päivästäkin. Aamulla lähdimme tuttuun päiväkotiin, jossa vietimme vain muutaman tunnin. Ehdimme kuitenkin olla lapsi...