torstai 23. tammikuuta 2020

Nyt se jo loppuu

Kerronpa heti torstai päivästäkin.

Aamulla lähdimme tuttuun päiväkotiin, jossa vietimme vain muutaman tunnin. Ehdimme kuitenkin olla lapsiryhmissä ja pääsimme tekemään askarteluja ja leikkimään. Pääsimme myös osallistumaan lasten liikuntatunnille. Suuntasimme takaisin hotellille, jo kello 12 jälkeen valmistelemaan esitystä seuraavalle päivälle. Tarkoituksena oli siis tehdä englanniksi esitys, jossa kerromme mitä opimme ja teimme matkan aikana. Iltapäivällä oli vielä Puskin Instituutilla ohjelmaa. Opiskelijat olivat suunnitelleet jälleen esityksiä eri aiheista. Pääsimme myös tekemään omaa elokuvaa.

Perjantaina eli huomenna on vielä luvassa yhteenveto koko viikosta kaikkien opiskelijoiden ja opettajien kanssa. Silloin myös esittelemme tekemämme power pointin muille. Sitten suunnataankin takaisin Kouvolaan. Tässä vielä muutamia kuvia.

 

Kokonaisuudessaan mukava ja opettavainen reissu alkaa pian olemaan takana päin. Mahtava uusi kokemus kasvatti ja opetti paljon. Uusia ideoita lähtee mukaan myös paljon. Hauskan ja myös rankan viikon jälkeen on kuitenkin mukava palata kotiin. Vielä yksi päivä ja sitten olisi matka paketissa. Nyt kuitenkin unta ja lepoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt se jo loppuu

Kerronpa heti torstai päivästäkin. Aamulla lähdimme tuttuun päiväkotiin, jossa vietimme vain muutaman tunnin. Ehdimme kuitenkin olla lapsi...